| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man opbygger løfteplatforme

  Vægttræning bygger styrke, udholdenhed og hjælper med at forbedre din fysiske fremtoning. Mens det tilføjer disse fordele, kan du beskadige din stue område på grund af den konstante opgivelsen af ​​vægtene. Vægtløftning platforme giver dig mulighed for at løfte store mængder af vægt uden at bekymre sig om det forårsager skade på dit gulv. Du kan lave dine egne platforme ved hjælp fundne produkter i isenkræmmere at undgå de dyre omkostninger til køb af platforme eller udbedring af skaden fra slippe tunge vægte. Ting du skal
  4 ark 8-by-4 fod og 3/4 tommer krydsfiner
  1 ark AB krydsfiner
  8-by-4 fod gummimåtte
  Industrial styrke klæbende
  fugepistol
  1 1/4 tommer træskruer
  Drill
  Bajonetsav
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Place to ark af 8-by- 4 fod krydsfiner side om side. Fyld fugepistol med klæbemidlet og sprede klæbemidlet langs ediges af krydsfinerplader. Tryk de to brædder sammen for at tillade klæbemidlet at holde dem på plads. Disse to plader vil fungere som bunden af ​​din vægtløftning platform.
  2

  Spread limen i bunden af ​​de to resterende ark af 8-by-4 fod krydsfiner. Lægge dem i tværretningen på de to første plader af krydsfiner. Lægge dem i anden retning, vil sørge for, at revner i platformens ikke er linet op, som kan forårsage træet til at opdele. Hvis du har brug for at sprede mere lim på brædderne, så før lægge dem på plads.
  3

  Skru 1 1/4 tommer træskruer på plads langs kanten af ​​platformen. Skruerne skal placeres 16 inches fra hinanden. Sørg for at du har skruer i alle hjørner af platformen samt.
  4

  Spread lim på AB krydsfinerplade og læg det på den øverste del af din vægtløftning platform. Dette board vil være, hvor du vil lægge din vægt, når platformen er i brug.
  5.

  Skær 8-by-4 fod gummimåtte i 2 lige store dele på langs. Spred limen i bunden af ​​måtten og lægge dem på separate ender af platformen. De gummimåtter bruges til sikre, at du ikke glider eller glide, når du bruger vægtløftning platformen.
  6

  Lad platformen én dag for limen at tørre og bosætte før du bruger den under træningen. Afprøve platformen ved at stå og flytte på det, for at sikre det ikke revne eller adskilles på ethvert sted.