| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Cardio Workout at tabe sig hurtigt

  Ikke alle ønsker at tilbringe timer "at ramme vægtene." Nogle mennesker foretrækker at gennemføre deres træning ved at holde kredsløbstræning. Mens trænere og motion forskere altid vil argumentere frem og tilbage om, der er den overlegne metode, faktum er, at både vægte og cardio kan producere vægttab effekter - det er kun et spørgsmål om, hvor du foretrækker at bruge i din søgen efter fitness. Hvis du har været på jagt efter en cardio-only rutine til at hjælpe dig tabe fedt hurtigt, du kom til det rigtige sted. Tabata Method

  Uden tvivl en af ​​de hurtigst mulige cardio systemer til brændende fedt er Tabata Method. Den Tabata Method blev opfundet af en japansk forsker, som forsøgte at finde en måde at træne både de anaerobe og aerobe veje samtidigt. Den anaerobe system er den energi, der bruges af kroppen for kortere, "sprint" anfald af aktivitet som med løfte vægte. Den aerobe-system (som bør være bekendt), er den energi, der anvendes af kroppen til at opretholde aktiviteterne i en længere varighed. Således kan praktisere Tabata Method hjælpe med at tilstand din krop på en måde, der svarer til vægtløftning uden selv at skulle heft en enkelt håndvægt. Derudover, mens fedt tab resultater er fantastiske, hele træningen tager kun fire minutter gør dette det ideelle fedtforbrændende træning for folk på farten.
  Udførelse af Tabata Method

  Tabata Method kan udføres med vægte eller på cardio udstyr. For begge systemer, vil du være at udføre interval træning. Interval træning er, at der veksler mellem forudbestemte perioder aktivitet (hvor du udfører dit valgte aktivitet så hurtigt som menneskeligt muligt) spækket med hviletid (hvor du flytter til en rimelig moderat tempo). For cardio arbejde, Tabatas bedst udføres på en stationær cykel, elliptiske eller romaskine. Løbebånd og stairmasters er ikke ideel, medmindre du kan forudindstille ændres hastigheden, da det ellers ville tage for lang tid at skifte mellem din "sprint" hastighed og din "hvilende" speed. Skift mellem 20 sekunder fuld-out sprint og 10 sekunder af en hvilende tempo. Udfør otte på-off sæt, for i alt fire minutters arbejde.
  Overvejelser

  Selv om dette kan se enkle i print, Tabatas er en udfordrende cardio træning, der kan hjælpe dig med at nå dit vægttab mål så hurtigt som overhovedet muligt. For de bedste resultater, udføre din Tabata cardio træning mindst tre eller fire gange om ugen. Derudover, så husk at du ikke kan outwork en dårlig kost, så være meget opmærksom på din ernæringsmæssige indtag så godt.