| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Cardio Åndedrætsøvelser for brandmænd

  Hjertekarsygdomme er den vigtigste dødsårsag blandt brandmænd, i henhold til Cardiac Assessment hjemmeside. Arbejdet kan være ekstremt fysisk krævende, og forholdene er ofte meget farlige. Følelsesmæssig og fysisk stress bidrager til sundhedsproblemer, og brandfolk brug for at udøve regelmæssigt for at opretholde optimale fysiske kapacitet. Muskelstyrke er vigtig på grund af de tunge løft forventes af den brandmand, og rutinemæssig aerobe og vægtbærende motion er afgørende for en sund hjertefunktion gennem bedre iltoptagelse. Aerob træning

  Performing aerobe øvelser er en vigtig del af en brandmand øvelse rutine. Aerob træning styrker hjertet, hvilket gør det arbejde hårdere og pumpe mere blod som det slår. Hjertets muskel faktisk forstørrer, og dens evne til at pumpe blod rundt i kroppen med hvert slag stiger. Hjertet er derefter i stand til at arbejde mere effektivt, bruger mindre energi, fordi det ikke behøver at slå så hurtigt, at reducere mængden af ​​potentielle belastning på det.

  Aerobic øvelser for en brandmand omfatter jogging, cykling, gåture op ad bakke eller svømning gjort for 15 til 30 minutter om dagen. Det er vigtigt at opbygge gradvist og omfatter dybe indåndinger, mens de udøvede at øge lungerne evne til at holde ilt.
  Stretching

  Daily strækøvelser er et vigtigt aspekt af god træningsprogrammer. Strækker er et glimrende middel til at opnå større fælles fleksibilitet, en afgørende fordel for en brandmand kæmper for at kravle ind og ud af små rum. Manglende fleksibilitet kan også betyde potentielle skade i fysisk krævende situationer. Vejrtrækning korrekt, er et vigtigt aspekt af ordentlig stretching teknikker, da det hjælper flytte ilt i blodet, muskler og sener, disse muskler også hjerte
  Breathing
  .

  Vejrtrækning korrekt, kan i høj grad øge en brandmand præstationer og hjælpe med at forhindre potentielle hjerte stamme. Åndedrættet er vigtigt at hjælpe fremkalde afslapning, bedre kontrol stress og til at tænke klart i kritiske situationer. Korrekt vejrtrækning kan gøre en enorm forskel i mængden af ​​arbejde, kroppen er i stand til at gøre. Jo mindre ilt, du kommer ind i dine lunger, jo mindre energi du vil have, og den langsommere din restitutionstid.

  Yoga vejrtrækning teknikker er en god måde at lære at trække vejret mest effektivt. En af de måder at få den dybeste ånde er at indånde startende fra maveregionen og opad i brystet. Dette er især nyttigt for brandmænd, der måtte være i situationer, hvor de har brug for at holde vejret så længe som muligt, og jo mere ilt, de kan fylde deres lunger med, jo længere de kan gå uden at skulle tage et åndedrag.

  Vægtløftning Øvelser

  Vægtløftning er et vigtigt aspekt af en brandmand træning. Trække vejret ordentligt, mens de udøvede vil bringe bedre resultater i en vægtløftning program. Det er vigtigt at trække vejret fra maven område, mens løft og til at gøre til en vane at trække vejret på denne måde dagligt for at skabe større lungekapacitet og forbedre hjerte-kar effektivitet.