| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Altitude Chambers Specifikationer

  en højde kammer, eller lavtryksforhold kammer bruges til at simulere betingelserne for forskellige højder over havets overflade. Som højden stiger, visse atmosfæriske parametre fald, især iltindhold og det omgivende tryk. Da dette har fysiologiske konsekvenser, og fordi folk i visse bestræbelser er forpligtet til at konfrontere store højder, der har en middel til sætte kroppen til højtliggende forhold uden egentlig at skulle rejse er afgørende. Altitude kamre skal opfylde visse tekniske specifikationer for at udføre deres arbejde effektivt. Size

  lavtryksforhold kammer bruges af University of Wisconsin har Biotron kontrolleret miljø forskningsanlæg er en cylinder 23 meter lang med en diameter på knap 7 meter, hvilket giver en volumen på omkring 850 kubikfod. En bænk 16 inches lang kører længden af ​​kammeret, som er udstyret med to døre 2 meter bred og 4,5 meter høj i den ene ende på hver side af en luftsluse 5 meter lang. Gulvet i kammeret måler 21 meter med 4 fødder. Højden "telte" lavet af selskaber som Hypoxico er meget mindre, da disse er designet til at rumme kun en eller to beboere.
  Pressure

  omgivende tryk på den Biotron anlæggets kammer kan indstilles til maksimalt 760 millimeter kviksølv, tilnærme havoverfladen atmosfærisk tryk, og til mindst 52 mm Hg, hvilket svarer til trykket ved omkring 60.000 meter over havets overflade - to gange højden af toppen af ​​Mount Everest. De Hypoxico enheder, der er beregnet til at blive brugt af atleter snarere end piloter eller astronauter, simulere tilstande, der findes på forskellige punkter på Jordens overflade og kan justeres til at efterligne Højden varierer mellem havoverfladen og 21.000 fod.

  Andre Metrics

  Air konstant må cirkuleres gennem kammeret, for lavtryksforhold skal opretholdes. Den Biotron modul har en strømningshastighed i området fra 100 til 200 kubikfod per minut, eller 2.830 til 5.660 liter i minuttet. Den meget mindre Hypoxico telte max ud på under 130 liter per minut. Det Biotron enhed har en 115-volt, 15-amp strømforsyning og holdes ved en temperatur på 20 grader Celsius eller 68 grader Fahrenheit. Teltene er overordentligt let for deres størrelse, der vejer mellem 9 og 20 pounds, eller 4 til 9 kg.
  Fysiologi

  Grunden atleter i udholdenhedssport, såsom distance løb, cykling og nordisk skiløb, tog eller bor i stor højde er, fordi det lavere iltindhold på disse stigninger driver en kompenserende reaktion fra kroppens knoglemarv, hvor røde blodlegemer produceres. Flere røde blodlegemer betyder højere ilt-bæreevne blod, så når atleter vender tilbage til havoverfladen for at konkurrere, de nyde en fordel andre atleter opnå ved hjælp af ulovlige midler - ". Bloddoping" ved hjælp af præstationsfremmende stoffer, og ved KAYAK