| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • En cardio øvelse, der virker Out underekstremiteterne

  Cardio øvelse er et effektivt værktøj til at hjælpe dig ophøje din puls under træning til et optimalt niveau for at brænde kalorier. Cardio også styrker dit hjerte muskler og giver dig mulighed for at forbedre udholdenhed og hjerte-kar sundhed. Forstå hvordan man kan strukturere din cardio workout rutine vil hjælpe dig til at tone og styrke dine ben, mens du nå dine cardio træningsmål. Nå en Cardio niveau af intensitet
  p Der er mange forskellige teorier om, hvordan at bestemme den passende pulszone for motionsture. Du kan bruge en online mål hjertefrekvens regnemaskine, der kan bestemme en generaliseret anbefaling til din pulszone baseret på din alder. Som din fitness niveau forbedres over tid, dog kan du nødt til at øge din zone ved 10 til 20 hjerteslag i minuttet at fortsætte med at målrette motionsture. Brug en pulsmåler watch at hjælpe dig med at identificere din intensitet niveau i løbet af din træning.
  Kontrol dit niveau under træning

  Fordi der kan være variationer på op til 15 til 20 slag per minut mellem forskellige mennesker, følger en generel tommelfingerregel for at vide, at du har nået et effektivt niveau. Mens du arbejder ud, så prøv at tale et fem-til syv-word sætning uden at tage et åndedrag. Hvis du ikke kan afslutte sætningen, er du sandsynligvis i løbet af dit mål hjertefrekvens og bør reducere din intensitet at undgå afbrænding muskel i stedet for fedt og kalorier. Hvis du nemt kan afslutte sætningen og kunne fortsætte med at tale, så har du endnu ikke nået et cardio mål hjertefrekvens zone.
  Eksempler

  Most cardio workout rutiner målrette dine ben og hjælpe dig med at opbygge magert muskler, hvilket igen bidrager til at brænde fedt ud omkring disse muskler til at afsløre tonet ben. Løb, rask gang, spinning og cykling sammen med at bruge elliptiske eller trappemaskine maskiner er en glimrende måde at tone dine underben, mens nå en hjerte-kar niveau af intensitet.
  Cardio vægttræning

  anden måde at virkelig forme og styrke dine ben muskler er med ændret vægttræning. Brug en vægt eller modstand, der er cirka 25 procent af din maksimale løft én gang. For eksempel, hvis du kan sidde på hug med 20 pounds af håndvægte i hænderne og derefter vælge i 5 pounds for cardio øvelse. Prøv at udføre øvelsen gentagne i op til fem minutter opbygge din tolerance op til at fortsætte træning uden pauser. Du kan hurtigt nå dit mål hjertefrekvens zone, mens dramatisk forbedre styrke og udholdenhed af dine ben muskler.