| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kettlebell Swings Vs. Hindu Squats

  Den kettlebell swing er en populær, hip-dominerende øvelse, hvor en kettlebell svinges dynamisk frem og tilbage, mens den hinduistiske squat er en knæ-dominerende legemsvægt øvelse. Disse bevægelser er forskellige i teknik, men begge arbejder primært tilbage kæde af muskler - hamstrings, glutes og lænd - selvom hindu squat steder mere vægt på quads. Begge arbejder den øvre ryg, skuldre og arme i mindre grad. Kettlebell Swing Technique

  Stå med fødderne bare bredere end skulder bredde. Placer kettlebell lige bag dine hæle. Hængsel ved hoften, bøje knæene lidt, men holde den øvre og nedre ryg og hagen let løftet. Nå tilbage og få fat i kettlebell. Hæv din overkrop ind i en opretstående stilling, holde dine arme lige og svinge vægten, så dine arme er parallelt med jorden. Vende bevægelse og lade kettlebell at svinge tilbage mellem dine ben, hinging ved hofterne.
  Hindu Squat Teknik

  Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden. Hæv dine hænder foran dig, indtil de er parallelle med jorden. Vend håndfladerne opad og gøre næver, som du trækker dine hænder tilbage til brystet, ordregivende skulderbladene. Squat ned som du slippe dine arme til at røre jorden. Som du står op igen, svinge armene tilbage ud i startposition til at fuldføre en rep.
  Kettlebell Swing Fordele
  p Som en modstand motion, kettlebell swing er mere alsidig og kan bruges til at opbygge muskler, styrke, udholdenhed eller som en varm op ved at øge eller mindske vægten. Det er også en meget effektiv for fedt tab, brændende 27 kalorier hvert minut, ifølge den amerikanske Rådet om øvelse. Hoften "snap" handling af swing har også fremragende fremførsel til mange sportsgrene, hvilket gør dette til et godt funktionelt øvelse.
  Hindu Squat Fordele

  The Hindu squat er en kropsvægt motion, hvilket betyder at det kræver intet udstyr, og kan ske hvor som helst. Det kan udføres med lavere reps som en hel-krops opvarmning, eller med højere reps som en udholdenhed øvelse. Fitness coach Mike Mahler tyder på, at over en periode på flere måneder, kan du bygge op til 500 hinduistiske squats i 16 minutter for elite-niveau fitness. Den lavere modstand og mere kontrolleret bevægelse gør det sikrere end kettlebell swing. The Hindu squat kan også bruges sammen med planker, at hjælpe med at opbygge glute og core styrke er nødvendig for at udføre swing sikkert.