| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man deltager i en Bikram Yoga Retreat

  Du kan tænke på Bikram yoga retreats som yoga ferier, en chance for at dedikere dig selv til den praksis, mens du slapper. Følg disse trin for at finde en Bikram yoga tilbagetog. Instruktioner
  Deltage i en Bikram Yoga Retreat
  1

  Besøg den officielle hjemmeside for Bikram retreats (se Resources nedenfor). Sitet indeholder kommende retreats, herunder steder, omkostninger og datoer.
  2

  arrangere rejser. Typisk yoga studerende rejser hver for sig og arrangere deres egne flyvninger eller transport fra lufthavnen. Hvis du kan finde en liste over de studerende foregår på tilbagetog, kan du være i stand til at rejse med en ledsager.
  3

  Reserve indkvartering og flyvninger tidligt. Retreats kan bestille hurtigt, især hvis destinationen er populær, såsom Hawaii eller Mexico. For at sikre, at du kan deltage, bestille tidligt, og du kan også være berettiget til tidlig-bird prissætning.
  4

  Pack godt. Omfatte flere yoga outfits, din trofaste mat, rekvisitter og nogle former for identifikation.
  5.

  Forvent vegetariske retter. Mange yoga centre følger en streng vegetarisk kost.
  6

  Plan at dele et værelse eller yurt. Yurts er hovedsagelig halvt telt og halv-værelses, de ofte har varme og elektricitet, men ingen faste vægge, lofter eller VVS. Ved at dele din overnatning, er bekostning reduceres.
  Kender forskellen mellem en klasse og et Retreat
  7

  Nyd ekstra yoga. Øv mere end én gang dagligt for at finpudse din krop og disciplin.
  8

  Nyd din ferie. Du ofte rejser til fjerne steder for Bikram klasser nyder så de fordele, herunder den fredfyldte omgivelser. Husk at du ikke forventes at holde sig til en stiv tidsplan. Du behøver ikke at praktisere yoga på de planlagte tidspunkter, og du er fri til at vandre og udforske, hvis du foretrækker det.
  9

  Forvent mere individualiserede opmærksomhed. Da du betaler mere for din yoga, kan du forvente at modtage mere dybdegående feedback og opmærksomhed fra instruktøren fører tilbagetog.
  10

  Bond med andre Bikram yogier. Retreats er ofte nationalt annonceres, så du kan være dele din yoga ferie med folk fra andre byer og atelierer.