| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan vælges en Bikram Yoga DVD

  Hvis Bikram studio praksis ikke er noget for dig, kan du studere med en Bikram yoga DVD. Følg disse trin for at øve derhjemme. Ting du skal
  Yoga mat
  Yoga tøj
  Bikram yoga DVD
  Håndklæder
  Vis Flere Instruktioner
  Set Up en Practice Space
  1 < p> Vælg et roligt sted. Undgå støjende områder som stuen eller dit hjemmekontor.
  2

  Opret et fredeligt miljø. Sluk alle telefoner og alarmer. Tænde lys og justere belysningen til et komfortabelt, fredfyldte niveau. Vælg en inspirerende omgivelser med nogen distraktioner. For eksempel overveje at øve foran et stort vindue med udsigt over en smuk udendørs visning.
  3

  Seclude dig selv. Lad din ægtefælle og børn ved, at du har brug for beskyttelse af personlige oplysninger for en indstillet tid. Hold kæledyr ud af din praksis område ved at lukke døren.
  4

  Overvej at bruge musik i baggrunden. Lys, inspirerende musik kan sætte en stemning eller overdøve distraherende lyde som biler kørsel af eller fjernsyn i det næste rum.
  5.

  Hold din plads ren. I yoga, er renlighed en prioritet og bør være en del af enhver praksis. Brusebad før og efter praksis og tømme din mave forhånd.
  6

  Brug en plads varmelegeme til at replikere de varme yoga temperaturer Bikram klasser.
  Vælg den rigtige Bikram Yoga DVD
  7

  Vælg en passende niveau af evner. Generelt kan du finde klassifikationer som niveau 1, 2 eller 3..
  8

  Kig efter berømte yogalærere. For eksempel er Baron Baptiste en velkendt instruktør, der har en linje af dvd'er.
  9

  Vælg en DVD, der kommer med en bog. Nogle Bikram DVD'er har ledsager instruktions manualer eller retningslinjer for studerende.
  10

  Check for DVD'er på din lokale Bikram studie. Studios har adgang til de nyeste udgivelser, og også basere deres køber på de studerendes tilbagemeldinger.
  11

  Vælg en DVD, der har fået god feedback. Nogle websteder, der sælger yoga dvd'er også brugerfeedback og ratings. Hvis du køber DVD i en butik, bede sælger for forslag. .