| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan vælges Tilbehør til Bikram Yoga

  Bikram yoga eller hot yoga, er udfordrende nok med 105-graders temperaturer og 50 procent luftfugtighed. Vis op til klassen med det rigtige gear, og du vil nyde din oplevelse mere. Ting du har brug
  Slip-resistente dækker
  Håndklæder
  Tøj
  Hår bånd
  Mat
  Vis Flere Instruktioner
  Select Tilbehør til Bikram Yoga

  1

  Køb en ordentlig mat. Vælg en, der er både polstret og skridsikkert. Den Manduka måtten er et populært valg, og går godt over tid.
  2

  Få masser af håndklæder til din yoga klasser. Du vil altid nødt til at bringe en stor, fuld størrelse bad håndklæde og et par mindre. Den store kan lægge vinkelret over din måtten til at fange faldende sved og de små kan bruges til at tørre dit ansigt og krop fra.
  3

  Overvej en non-slip mat dækning som dem lavet af Yogi tæer. Selv de mest robuste af måtter kan ikke være i stand til at fastholde klæbrighed, når du er gennemblødt af sved. Mat covers er generelt tynde håndklæder med skridsikre funktioner.
  4

  Dress for klassen. I Bikram er det især vigtigt at bære tynd, let tøj. Shorts og tanke eller sports bh'er er tilrådeligt. Mænd er heldig, da de kan gå topløs!
  5

  Har en vandflaske på hånden. Du kan bringe is koldt vand fra hjemmet eller fylde en termokande eller sip flaske. Vand er ikke opmuntret i klassen, så vil du ønsker at fugte godt både før og efter.
  6

  Hold lange eller løse hår ud af vejen. Selv folk med kort hår kan drage fordel af en svedbånd brugt eller pandebånd til at forhindre hår falder frem i øjnene.
  Køb Tilbehør til Yoga
  7

  Order online. Hugger Mugger er et eksempel på en virksomhed, der sælger produkter til yoga over internettet (se Resources nedenfor).
  8

  Besøg en yoga studio. De fleste studier har en detail område, hvor du kan købe tøj, instruktions bøger, dvd'er, måtter og yoga rekvisitter.
  9

  Tjek kataloger eller magasiner for forhandlere af yoga gear. Du kan gennemse de annoncer i Yoga Journal magasin og finde masser af muligheder for yoga tilbehør (se Resources nedenfor).
  10

  købe tilbehør fra en stor forhandler. Yoga er steget i popularitet, og endda blive mainstream. Butikker som Target, købmænd og sportsudstyr kæder nu bærer yoga produkter.
  11

  Sats på dyrere tilbehør. Bikram yoga er intens og mindre kvalitet, vil billig gear ikke stå sin prøve tid samt dyrere værd produkter.