| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Antag den stående Head til knæ Pose i Bikram Yoga

  Den stående hoved til knæet er den femte kropsholdning i Bikram sekvens af yogastillinger. Når du bevæger dig ind i denne stilling, bør du opleve en dejlig strækning af rygsøjlen, skuldre og hamstrings samtidig styrke lår og ankler. De fleste mennesker vil føle en beroligende af hjernen og frigivelse af stress, da de holder stille. Selv om det er en del af den Bikram sekvens af stillinger, stående hoved til knæ eller Dandayamana Janushirsasana, kan arbejdet i enhver yoga praksis. Ting du skal
  Yoga mat
  Løse, behageligt tøj
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Start ved stående på yogamåtte med fødderne sammen.

  2

  Tegn din højre fod fra måtten og få fat i denne foden med begge dine hænder. Dine fingre skal interlaced under den eneste af din højre fod, specielt buen. Undgå at placere tommelfingrene på toppen af ​​dine fødder, men i stedet hvile dem på toppen af ​​pegefingrene
  3

  Ret dit venstre ben fra hoften ned på måtten, men undgå at låse. venstre knæ i processen. Selvom din venstre fod er helt på jorden, holde din vægt flyttet lidt frem, tættere på bolden af ​​din fod, ikke hælen.
  4

  Udvid dit højre ben ud, holde forlængelsen langsom, som du kan bevare din balance i stillingen.
  5.

  Fortsæt udvide højre ben ud, indtil den er parallel med gulvet. Den nemmeste måde at opnå dette er, i stedet for at skubbe den højre fod ud, tænk på at skubbe det op. Som du gør dette, forlænge din rygsøjle fra halsen ned til halebenet.
  6

  Lad dine skuldre falde til deres naturlige stilling, som du udvide dine arme, opretholde greb om din højre fod, og ret dine ben, og sørg for at engagere musklerne i din højre lår.
  7

  Round din ryg og slippe dine albuer, som du sænker dit hoved til dit knæ. Undgå at tabe din mave på låret. Tænk på at trække din navle op og ind i din rygsøjle som din fold fremad. Som du slippe dit hoved til dit knæ, guffe hagen ind i dit bryst. Dette vil forlænge strækning af rygsøjlen op gennem halsen.
  8

  Hold denne position i 30 til 60 sekunder, vejrtrækning jævnt og glat, før at bringe din højre fod tilbage til gulvet.

  9

  Gentag trin 2 til 8 for den anden side af kroppen.