| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan får du mest ud af Hot Yoga

  Hot yoga giver sine udøvere til sikkert gå dybere ind rejser, hjælper frigive giftstoffer i kroppen og reducerer også risikoen for skader, ifølge ABC Yoga. Fordelene ved at praktisere yoga i et opvarmet rum er bredt debatteret, ifølge Seattle Times, hvori det hedder, at "få forskere har undersøgt de fysiske og psykiske virkninger af hot yoga ... forlader ... praktikere som den vigtigste guide til dens fordele eller skader. " Ikke desto mindre er der flere skridt at tage både før og under din hot yoga sessioner, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din yoga praksis. Ting du skal
  Yoga mat
  håndklæde
  Water
  Active slid
  Vis Flere Instruktioner
  1

  ankommer klassen tidligt. Mange yoga udøvere deltage i undervisningen, ikke kun for de fysiske fordele, men også for mental dekompression og klarhed samt for åndelige formål. Ankommer sent eller i et kapløb forårsager stress og er i modstrid med en positiv og vellykket yoga praksis.
  2

  Drik masser af vand hele dagen, før du deltager i en hot yoga klasse. På grund af den ekstra varme, er det naturligt at svede ud ekstreme mængder væske (som er en del af hot yoga mål), og derfor er ordentlig hydrering er afgørende for dit helbred. Rehydrere efter klasse til at erstatte de tabte væsker og elektrolytter.
  3

  Medbring en yogamåtte at afbøde dig selv og et håndklæde til at tørre væk sved. Ankommer klasse rene og fri for lugt, der kan være distraherende til andre. Socialisere før og efter klasse, men ikke under klassen for ikke at distrahere andre.
  4

  Sørg din lærer er opmærksom på eventuelle skader eller ømhed i kroppen, så hun kan vejlede dig i visse rejser . Siden hot yoga giver dig mulighed for at gå dybere ind i forskellige strækninger og rejser, holde dine skader og begrænsninger i tankerne, og ikke skubbe din krop for meget, for at mindske risikoen for skader.
  5

  Do ikke spise et stort måltid inden for to til tre timer af dit hot yoga klasse. Ifølge Yoga Journal, "Hvis du praksis yoga på en fuld mave, kan du opleve kramper, kvalme eller opkastning."
  6

  Deltag forskellige klasser, indtil du finder en lærer, der passer til din foretrukne stil og tempo. Inden hot yoga, er der flere forskellige variationer, og den måde, din instruktør nærmer din praksis kan gøre en indvirkning på, hvad du får ud af det.
  7

  Udvikle en intention for din hot yoga praksis. Afsætter din praksis til en bestemt personlig eller ydre årsag kan øge din fokus under klassen.
  8

  Befri dig selv for distraktioner samtidig med at øve hot yoga. Efterlad din mobiltelefon uden for værelset eller slukke den for at give dig selv til fuldt ud at dykke ned i din praksis.