| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Bliv Kundalini Yoga Teacher

  Kundalini yoga blev bragt til Vesten i 1969 af Master Yogi Brahan. Brahan startede sund, glad Holy Organization til at bringe hans lære til mainstream befolkning. Kundalini er ofte forbundet med en sammenrullet slange, fordi så meget af undervisningen er baseret på den latente energi ved bunden af ​​rygsøjlen. Der er tre manifestationer af kundalini, universel energi, energigivende krop-sind kompleks og evnen til at sublimere bevidsthed. Kundalini yoga er begrebet bevidsthed i et individ, gennem praksis af Kriya og Naad. Det grundlæggende i Kriya, eller yoga sæt, er bevægelser eller sekvenser ved hjælp af nerve-og kirtelsystem at afbalancere kroppen og chakraerne eller kroppens energicentre. Dette omfatter lyd, mudras eller håndbevægelser; Pranayam. eller warm-up, koncentration og meditation. Naad refererer til vibrationer eller lyde. Ting du skal
  omfattende baggrund i yoga filosofi og praksis
  Vis Flere Instruktioner
  Finde en Kursus
  1

  dig bekendt med de konkrete begreber i kundalini yoga. Kundalini er en meget koncentreret område af yoga praksis, der beskæftiger sig med varme og kølige energier i kroppen. Når disse energier er aflyttet og løsnet, kundalini energi er i stand til at stige.
  2

  Tilmeld dig i et velrenommeret program. Ifølge Kundalini Research Institute, skal alle tre niveauer af undervisningen være afsluttet, før du er certificeret som en professionel kundalini yoga lærer. Det grundlæggende i niveau et er: kriya og meditation, yogiske filosofi, anatomi og fysiologi og værdier. Niveau to er fokuseret på disciplin og kundalini livsstil. Niveau tre fortsætter med at udforske studiet og livsstil i kundalini yoga.
  3

  forskning og studier. Mange lokale og nationale yogacentre eller ashrams tilbyder studieforløb at blive certificeret kundalini lærer. De fleste instruktion programmer rådgive, at kurserne generelt tager seks til syv måneder, og kræver en 220-timers program, og en 300-timers program for at opnå instruktør status.