| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Bikram Yoga for Toning benene

  Bikram yoga studios kaldes "torturkamre" af grundlægger, Bikram Choudhury, fordi deltagerne arbejder i 104 graders Fahrenheit betingelser. Den opvarmede miljø hjælper med udførelsen af ​​yogastillinger ved at løsne musklerne op, ifølge Choudhury. Når udført korrekt, de fleste af de 26 rejser af Bikram yoga støtte toning af underkroppen. Låret Muskel Building

  Stående Bow kræver det ene ben skal løftes bag kroppen og bøjet ved knæet, så hælen ender bag hovedet. Halvdelen Tortoise udgøre kræver posers at sidde på hælene med deres torso foroverbøjet. Begge udgør strække lårmusklen. Akavet udgøre afbalancerer kroppen på tæerne, og Balancing Stick afbalancerer krop på det ene ben. Hver kræfter sammentrækning af de ydre og indre lårmuskler at støtte lægmuskler og knogler i fødderne til at opretholde stabilitet. Johannesbrødkernemel positur, Full Locust udgøre og Bow udgøre løfte begge ben samtidigt liggende udsat. De kontrakt og opbygge styrke i musklerne på bagsiden af ​​lårene.
  Joint Nedbøjning og sener Forlængelse

  Stående Separat Benstræk udgøre strækninger alle de ben sener ved gør posers bøje i taljen med hvert ben strakt til hver side af kroppen. Det giver også en stor hamstring stretch. Desuden udgør flere Bikram yoga øge fleksibiliteten i knæene ved at placere dem i en tilstand af vedvarende fleksion. Disse omfatter Awkward positur, Eagle positur, Tree positur, Fast Firm udgøre, Half Tortoise udgør, og stående Bow. Eagle udgør specifikt gør kroppen ligne det er indpakningen omkring sig selv. Det øger fleksibiliteten i hofte, ankel-og knæled.
  Calf Bygge-og Hamstring Strækker

  Balancing overkroppen på tæerne med knæene bøjet som med den akavede udgør styrker kalvene ved at placere dem i en tilstand af sammentrækning for længden af ​​stillingen. Stående Head til knæ er et selvforklarende udgøre som kræver ene ben skal løftes til hoftehøjde. Det strækker hamstrings og kalve af den forhøjede ben og kontrakter kalve i den stående ben. En anden pose, der strækker hamstrings og kontrakter kalvene er Wind Fjernelse Pose, som trækker knæene til brystet i liggende stilling.
  Foot Styrkelse

  Awkward udgøre og Toe Stand kræver afbalancering af hele kroppen på tæerne i hugsiddende stilling. De udnytter alle knogler i fødderne. Akavet udgøre menes at lindre kolde fødder, og begge rejser er krediteret med lindring af gigt i benene. Toe Stand er en hårdere balancegang end Awkward Pose fordi foden af ​​det ene ben hviler på toppen af ​​låret på den modstående ben. Hofte og knæ leddene i forhøjede ben åbne op i løbet af denne positur. Wind Fjernelse Pose, Locust Pose og Bow Pose også strække og flex musklerne i fødderne.