| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Hot Yoga Boost dit stofskifte?

  Med dusinvis af forskellige typer af yoga, kan det være svært at vælge den rigtige sort til dig. Udøvere af hot yoga citerer øget fleksibilitet og et fald i kropslige toksiner som fordele. Du kan også høre, at hot yoga øger dit stofskifte. Mens hot yoga er godt for dit helbred på mange måder og kan øge dit stofskifte midlertidigt på grund af den fysiske aktivitet, vil det ikke sparke dit stofskifte i højt gear på grund af den varme, som du træner. Dit stofskifte kan faktisk lide, mens du gør hot yoga under visse betingelser. Metabolisme 101

  Metabolisme er den metode bruger din krop til at behandle fødevarer, der spises til energi. Det består af to hovedaktiviteter: stigende energi butikker og nedbryde disse energi butikker med henblik på energiproduktion. Denne energi giver brændstof til din krops naturlige processer og giver dig også udholdenhed at gå om dine daglige aktiviteter, såsom gåture, trappegang og arbejde. Du kan øge dit stofskifte, selv om Mayo Clinic ernæringsekspert Katherine Zeratsky, RD, LD bemærker, at indsatsen for at gøre det sandsynligt ikke vil føre til langsigtet vægttab.
  Om Hot Yoga

  Hot yoga, også kaldet Bikram yoga, består af 26 rejser eller asanas, udført over en 90-minutters periode i et rum opvarmet til 105 grader F og 40 procent fugtighed. Grundlæggeren af ​​Bikram yoga, Bikram Choudhury, hævder, at denne form for yoga er en full-body workout, der korrekt lærer ilt brug gennem en vejrtrækning teknik kendt som pranayama.
  Hot Yoga og din Metabolisme

  Hot yoga gør du sveder. Du kan sidestille sved med en hård træning, og energisk øvelse er forbundet med en øget stofskifte, ifølge en September 2011 undersøgelse offentliggjort i "Journal of Medicine og videnskab i sport og motion." Du vil måske finde hot yoga for at være en hård træning, der vil øge dit stofskifte midlertidigt, men betyder varmen ikke give positive fordele i denne henseende. Opløftende kropstemperaturen betyder lidt øge stofskiftet, men din krop regulerer varmen meget nøje for at undgå organskade. Svedende uden efterfyldning tabte væsker ved at drikke tilstrækkelige mængder af vand kan sænke dit stofskifte, hvilket medfører risiko for en sænket stofskifte, når du laver hot yoga.
  Overvejelser

  Hot yoga er ikke hensigtsmæssigt for alle. Diana Zotos, yoga instruktør og fysioterapeut på Hospital for Special Surgery i New York City, foreslår du undgå denne yoga praksis, hvis du dehydrerer nemt, eller hvis du har slidgigt eller leddegigt, muskel-eller ledsmerter, eller hjertesygdomme eller unormal blod tryk, kan lige så hot yoga forværre disse medicinske tilstande.