| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Lose mave Fat ved 14

  Ligegyldigt hvad din alder, der ikke er genveje eller magiske piller, der brænder kropsfedt. Hvis du er 14 og du ønsker at tabe mave fedt, forpligte sig til en regelmæssig motion program og en sund kost. Må ikke vente til mave fedt problem bliver for ud af kontrol. Øv den disciplin nu at ændre din livsstil, skabe bedre vaner og se og føle sig bedre om din krop. Ting du skal
  Books
  Internet
  Vis Flere Instruktioner
  1

  nedskrive dine spisevaner, daglige fysiske aktivitetsniveau, og om du drikker sodavand eller tage medicin. Hold en liste over ting i dit liv, som du mener kan være medvirkende til vægtøgning.
  2

  Fortæl din mor eller far, du gerne vil lave en aftale for at se din læge, hvis du tager medicin og du ønsker at gå på en øvelse program og ændre din kost. Dette er vigtigt, fordi hvis du har visse sundhedsmæssige betingelser, og du er på medicin, skal du sørge for de livsstilsændringer, du planlægger at gøre er kompatible med dine sundhedsspørgsmål. Lyt til lægens feedback. Dette gælder, hvis du ikke tager medicin, men har kendt sundhedsspørgsmål.
  3

  Besøg en helsekost butik eller bibliotek med din mor eller far og bede dem om at hjælpe dig med at finde bøger om sund spiser. Hvis du har råd til det, køber en bog eller låne en fra biblioteket på emner som: ". Sunde kostvaner" "helsekost" eller Sørg for, at disse er bøger der viser den slags fødevarer og opskrifter, du ville ikke noget imod at spise. Gør intet for ekstrem til at begynde med. Du behøver ikke at blive veganer eller gå på en æble cider eddike hurtigt at tabe kropsfedt!
  4

  Beslut hvordan du vil passe en øvelse rutine ind i din dag, diskutere ideer og tidsplaner med dine forældre. Deltag i en gym eller sundhed klub, der tilbyder fitness træning for begyndere. De fleste klubber har fitness-instruktører på stedet. Har du en instruktør viser dig, hvordan du bruger maskinerne og vejlede dig i en god aerobic program ved hjælp af udstyret. Forsøge at gå tre gange om ugen i en time. Også, vandreture, svømning og cykling er blandt de bedste aerobe øvelser, og du kan gøre.
  5

  Stedfortræder usunde fødevarer til sundere alternativer såsom at erstatte slik med frugt. Spis mindre forarbejdede fødevarer som hvidt mel produkter, sodavand osv. Besøg din nærmeste, stor helsekostforretning og finde sundere alternativer til forarbejdede fødevarer, du normalt spiser. Foretag gradvise ændringer.