| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Jazzercise

  Arbejde ud er ikke meget sjov. Løfte, hugsiddende, løb, svedtendens, trække, brændende - nogle gange ser det ud som de fleste øvelser er designet til at teste grænserne for vores tålmodighed samt vores muskler. Men der er sjove alternativer, alternativer, der ikke kun sjov, men giver en stor hjerte-kar-og skulptur træning. Når du lære de bevæger sig, kan Jazzercise være svaret på alle dine træningsdata problemer. Ting du skal
  tætsiddende workout klude
  Vis Flere Instruktioner
  Lær Moves
  1

  jazz stretch. For at udføre jazz stretch, begynde med fødderne fra hinanden, hænder på hofter. Nå direkte op med din venstre hånd til den fulde udvidelse af din arm. Den håndfladen skal vende fremad. Som du nå, bøje dit venstre ben lidt, og højre hånd forbliver på din hofte. Afslut farten ved at returnere din venstre hånd til din hofte og straitening dine ben. Nu gentager med højre arm.
  2

  diagonale tå touch. Start med dine ben sammen, arme på dine sider. I én bevægelse, venstre ansigt 45 grader, udvide den højre fod langs gulvet til tæerne og udvide den højre arm til fuld extenuation. At fuldføre flytningen, vender tilbage til udgangspositionen. Gentag ved højrevendt og udvide din venstre arm og ben.
  3

  flip kick. Begynd med fødderne sammen og dine hænder på dine sider. I én bevægelse, bringe det venstre ben tilbage langs gulvet, udvide den venstre arm direkte ud foran dig fuldt udtræk og udvide den højre arm direkte til din ret til fuld forlængelse. For at afslutte flytningen, vender tilbage til udgangspositionen, igen i én glidende bevægelse.
  4

  Hælen hop. Begynd med fødderne sammen og dine hænder på dine sider. I én bevægelse, forlænge dit rigtige mad, så hælen er på jorden med snuden i vejret og udvide dine arme op og væk for at danne en "Y." Fuldføre flytningen ved at vende tilbage til udgangspositionen. Gentag ved at udvide den venstre fod og danner en "Y" med hænderne.
  5.

  Disse er blot nogle af de mest basale Jazzercise træk. Der er mange, mange flere. Online video og billede tutorials er blevet medtaget i afsnittet Ressourcer i denne artikel.
  Få mest ud af din træning
  6

  Wear ordentlig Jazzercise klude. Der er ingen officiel Jazzercise træning, men løstsiddende fleksibel beklædning vil gøre det muligt for det bedste udvalg af bevægelse og mulighed for den bedst mulige Jazzercise oplevelse.
  7

  Opret og holde en træning tidsplan. Dette vil give motivation og holde dig fra fremme på for ambitiøst et tempo, eller fra ikke fremrykkende overhovedet.
  8

  Sørg for at fugte under en træning. Igen, mådehold er nøglen. Det er bedre at tage hyppige små vand pauser end at drikke en masse vand på én gang i løbet af en træning.
  9

  Stick med det! Det kan tage lidt tid at se resultater, men hvis du ikke holde sig til det, du aldrig vil.
  10

  have det sjovt. Dette er en workout specielt designet til at være sjovt, og have det sjovt er halvdelen af ​​grunden til at Jazzercise.