| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man laver en Folding Camp Kitchen

  Planlægning af en camping udflugt kræver planlægning og opfindsomhed, især hvis du arbejder på et budget. En af de mere uundværlige stykker af redskaber til en længere eller familiens campingtur er folde lejr køkken. Forsøger at forberede og tilberede måltider i dit telt eller på toppen af ​​din køler kan være vanskeligt og endda farligt. Selvom de er et populært alternativ, en sammenfoldelig lejr køkken er dyrt og kræver en masse lagerplads i din garage, når den ikke er i brug. Prøv i stedet at lave din egen lejr køkken, der kan bruges som en almindelig tabel, når du ikke camping. Ting du skal
  Små plast-toppede klapbord
  Adhesive kop kroge
  Aluminum blinkende (ekstraudstyr)
  Værktøjsetuier
  Plastic opbevaringsbeholdere
  Selvklæbende Velcro strips
  Solar lys eller tiki fakkel (ekstraudstyr)
  Vis Flere Instruktioner
  Camp Køkken: Table
  1

  Opstil klapbord i et arbejdsområde eller garage. Fastgør kop kroge langs en lang kanten af ​​bordet. Udlæg værktøjet poser på overfladen af ​​bordet, bagsiden opad.
  2

  Overhold den ene side af klæbende Velcro strips til de korte kanter af bordet. Stick den anden side af velcrobånd til bagsiden af ​​hvert af værktøjet poser. Fastgør værktøjet poser på begge sider af bordet.
  3

  Vend bordet over og vedhæfte 04:57 flere kop kroge på undersiden af ​​bordet for ekstra lagerplads og parabol-tørrerum .
  Camp Køkken: Opbevaring
  4

  Fold bordet og placer det langs væggen i en garage eller et andet lagerplads
  5 Placer lejr køkken redskaber i plast badekar. Brug en for emner såsom pander, plader, sølvtøj og køkkenredskaber i høje plastik baljer. Brug en anden karbad en tør boks til nonperishable fødevarer og krydderier.
  6

  Place camping retter, opvaskestativ, sæbe, viskestykker og svamp i et lavvandet plastbeholder, der kan bruges til opvask, mens camping .
  Camp Køkken: Setup
  7

  Opstil klapbord. Pak pander og køkkenredskaber fra plastik opbevaringsbeholdere. Placer elementerne på kop kroge rundt og under bordet for nem adgang. Opbevar mindre genstande såsom sølvtøj, krydderier, bleer og affaldssække i værktøjet poser i enderne af bordet.
  8.

  Sæt låg på plastbeholdere og stak dem ved siden af ​​bordet, med lavvandede skålen beholderen på toppen af ​​stakken. Brug dette som en opvask station efter måltider, eller som en ekstra forberedelse område for fødevarer.
  9

  Position tiki fakler eller sol lys i nærheden af ​​dit køkken til at tilføje synlighed.
  10

  Placer din køler under bordet, når det ikke er i brug for at beskytte det fra den varme sol. Træk køleren i løbet af køkkenet forberedelse til nem adgang til dine ingredienser.